ʻaoʻao_banner

Nūhou

Ua hoʻokuʻu ʻia ke kumu hoʻohālike mua a BYD Formula Leopard, ka Leopard 5

I kekahi mau lā i hala aku nei, ua hoʻokuʻu kūhelu ʻo BYD Leopard i ka hiʻohiʻona o kāna kumu hoʻohālike mua - Leopard 5. Ke hoʻohana nei ke kaʻa hou i ka ʻōlelo hoʻolālā "Leopard Power Aesthetics" hou o Fangbao Motors.E ʻimi i nā kumu hoʻolālā o nā kāʻei kapu ʻekolu o "ka nani o ka mana hardcore", "ka nani o ka ʻenehana e hiki mai ana", a me "ka nani o ka hoʻonui palena ʻole".

89fd59eb2fe44eefba530caf3781e17c_noop

ʻO ka nani o ka mana paʻakikī.ʻO "Super Lock" kahi hōʻailona nui e hoʻokomo i ka manaʻo o ka mana o ka hoʻolālā Leopard 5.Hiki iā ʻoe ke ʻike i ke kiʻi o "Super Lock" ma nā wahi āu e ʻike ai i ka Leopard 5. I ka manawa e hui ai ka mālamalama, ke aka a me nā laina, hōʻike piha ka "Super Lock" i ke ʻano paʻakikī o Leopard 5.

299a9ce4e45e4d89b7599cc8e8b96c32_noop

ʻO ka nani o ka ʻenehana e hiki mai ana.ʻO nā kukui o kēia manawa-matrix a me nā taillights electrode ring he hui maikaʻi loa o ka "electricity" a me ka "design".

f3cc4f083e3c45779d4cecc3c00e1c94_noop

ʻO ka nani o ka hoʻonui palena ʻole.Hoʻolālā hoʻokaʻawale, uhi paʻa kaʻa kaʻawale, pahu pahu holoʻokoʻa o ke kino holoʻokoʻa a me nā hoʻolālā ʻē aʻe me kāna mau genes off-road ponoʻī.ʻO kona hiki ke hoʻonui maikaʻi e hoʻoulu i ka makemake o ka mea hoʻohana e hoʻololi a hoʻomāʻona i ka ʻimi pilikino o ka mea hoʻohana.

Ua hōʻike ʻia ʻo Leopard 5 ke kumu hoʻohālike mua o ka DMO hou super hybrid off-road platform.Manaʻo ʻia e hoʻolako ʻia me Yunren-P intelligent hydraulic body control system, ʻo ke kumukūʻai ma kahi o 400,000 CNY, a manaʻo ʻia e hāʻawi ʻia i loko o kēia makahiki.ʻO Leopard 5 ka haku mele mua loa o Formula Leopard, a e hoʻomau mākou i ka nānā ʻana i kāna mau hōʻike hope, no laila e hoʻomau!


Ka manawa hoʻouna: Jul-01-2023